Uknuselige sikkerhetsruter for Liebherr-maskiner

Våre uknuselige sikkerhetsruter for Liebherr-maskiner er konstruert for å tåle de tøffeste forholdene på anleggsplassen. Med avanserte materialer og innovativ teknologi gir disse rutene optimal beskyttelse mot støt, steinsprut og andre farer. Dette sikrer at operatørene kan arbeide trygt og effektivt uten bekymringer for skader på maskinvinduene. Velg Xplosafe for pålitelig og holdbar beskyttelse for din Liebherr-maskin.

Eksplosjonssikkert

Klart syn

Ingen forstyrrelser

Ingen ombygging

Norsk kvalitet & design

Et unikt produkt

Vi leverer sikkerhetsruter for hele maskinhytten

Hos Xplosafe tilbyr vi beskyttelsesløsninger for hele maskinhytten til Liebherr-maskiner. Våre produkter er designet for å sikre maksimal sikkerhet og klar sikt for operatører, uansett arbeidsforhold. Med våre høykvalitets sikkerhetsruter kan du være trygg på at både fører og maskin er godt beskyttet mot ytre påvirkninger. Oppgrader din Liebherr-maskin med våre spesialtilpassede løsninger.

Sikkerhetsruter

Trenger du hjelp med våre produkter?

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om våre produkter, er vårt team hos Xplosafe tilgjengelig for å bistå deg. Vi tilbyr ekspertveiledning og støtte for å sikre at du får mest mulig ut av våre produkter. Kontakt oss for mer informasjon og profesjonell assistanse.

Kai Marius Klein

Salg / Service
+47 22 53 54 54 kmk@xplosafe.no

Sertifiseringer

Legg igjen eposten å bli med i vårt nyhetsbrev.