Uknuselige sikkerhetsruter for Komatsu-maskiner

Våre uknuselige sikkerhetsruter for Komatsu-maskiner er laget for å tåle de mest krevende forholdene på anleggsplassen. Ved bruk av avanserte materialer og innovativ teknologi gir disse rutene optimal beskyttelse mot støt, steinsprut og andre farer. Dette sikrer at operatørene kan jobbe trygt og effektivt uten å bekymre seg for skader på maskinvinduene. Velg Xplosafe for pålitelig og varig beskyttelse for din Komatsu-maskin.

Eksplosjonssikkert

Klart syn

Ingen forstyrrelser

Ingen ombygging

Norsk kvalitet & design

Et unikt produkt

Vi leverer sikkerhetsruter​ for hele maskinhytten

Hos Xplosafe leverer vi beskyttelsesløsninger for hele maskinhytten til Komatsu-maskiner. Våre produkter er designet for å gi maksimal sikkerhet og klar sikt for operatører under alle arbeidsforhold. Med våre høykvalitets sikkerhetsruter kan du være trygg på at både fører og maskin er godt beskyttet mot ytre påvirkninger. Oppgrader din Komatsu-maskin med våre spesialtilpassede løsninger.

Sikkerhetsruter

Trenger du hjelp med våre produkter?

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om våre produkter, er vårt team hos Xplosafe tilgjengelig for å bistå deg. Vi tilbyr ekspertveiledning og støtte for å sikre at du får mest mulig ut av våre produkter. Kontakt oss for mer informasjon og profesjonell assistanse.

Kai Marius Klein

Salg / Service
+47 22 53 54 54 kmk@xplosafe.no

Sertifiseringer

Legg igjen eposten å bli med i vårt nyhetsbrev.